Budapest XIII., Váci út 177.
Levélcím: 1550 Budapest, Pf. 48
info @ eco-invest.hu

Telefon: (1) 239-2765
Fax: (1) 239-6388


Levesszük válláról a jogszabályok változásai követésének terhét!Nagyvállalatok tevékenységét pontosan lefedő egyedi jogszabály és szabvány listák összeállítását, karbantartását és a jogszabályok idegen nyelven kivonatolását is vállaljuk.Ezen egyedülálló szolgáltatásunkat a 15 éves tematikus jogszabálygyűjtemény szerkesztési - kiadási tapasztalatunk alapján fejlesztettük ki. A történet azzal keződött, hogy előfizetőink jelezték, a jogszabály ismereti igényük nem teljesen esik egybe a lemeztörvénytárak tartalomjegyzékével. Például a radioaktív szennyezés elleni védekezés nagyon fajsúlyos fejezete a környezetvédelmi szakmának, mégis elég kevés cég érintett Magyarországon. Majd egy autóipari beszállító kérte tőlem az egészségügyi szolgáltatás nyújtása feltételeit szabályozó rendeletek, én meg csak pislogtam: de hát az a kórházaknak meg családorvosoknak kell. Kiderült berendeztek egy foglalkozás-egészségügyi rendelőt az üzem területén, hogy az orvos menjen oda és ne dolgozók kódorogjanak a városban "orvoshoz mentem" jelszóval.

Ezután összeszedtük a cégre vonatkozó jogszabályokat a nyitó oldalon ismertetett hat tematikus listáról, időnként még ki is egészítve azt, természetesen kihagyva a feleslegeseket. Ezt a listát egy külön jelszóval védett oldalra töltöttem fel, ahova csak a megbízó cég dolgozóinak adok hozzáférést, illetve őket csak az azon a listán lévő jogszabályok változásairól értesítem.

Több esetben, ha leányvállalatnál a menedzsment nem bezsél magyarul, kérték a jogszabályok és a módosítások idegen nyelvű kivonatolását. Ebben is van tapasztalatunk, kialakult gyakorlatunk.

Az egyedi listákon is a fejezetekbe rendezett jogszabályok száma és címe link. Magyar jogszabály esetén a Nemzeti Jogszabálytárban található, megtekintés napján hatályos szövegre mutat a link. Ha az adott jogszabálynak ismert később hatályba lépő módosítása, akkor azt feltüntetjük a jogszabály alatt és linkkel elérhetővé tesszük azt a Magyar Közlönyt, amelyben a módosítás megjelent. Természetesen mellette jelöljük a hatályba lépés időpontját is. Uniós jogszabály esetén annyi a különbség, hogy a linkek a Hivatalos Lap kiadója honlapján mutatnak a hatályosított szövegre és későbbiekben hatályba lépő módosításokra.

Szolgáltatásunk lényege, hogy amint a figyelt jogszabályok között szereplő jogszabály módosítása jelenik meg a Magyar Közlönyben vagy a Hivatalos Lapban, arról azonnal e-mailban értesítést küldünk a szolgáltatásunkat megrendelt partnereinknek, és ezzel egyidőben a jelszóval védett oldalon az adott jogszabályt tartalmazó kiadványra mutató linket helyezünk el, feltüntetve mellette a hatályba lépés időpontját.

Szolgáltatásunk okostelefonról is elérhető.

Megrendelőinek - kérésre - díjmentesen nyilatkozatot adunk, hogy szolgáltatásunk alkalmas a MSZ EN ISO 9000-es (MIR), 14000-es (KIR) 22000-es (ÉBIR), 28000-es (SCSM - Ellátási láncok biztonságtechnikai irányítása), 50001-es (EIR) szabványsorozatok és egyéb rendszerszabványok: EMAS, IFS, GAP, stb., üzemeltetőinek a jogszabályváltozás-figyelési kötelezettségüknek eleget tenni.

Reméljük Önt is hamarosan előfizetőink között tudhatjuk. Nem kell zsákbamacskát vegyen, kérésére néhány napra ingyenesen hozzáférést biztosítunk valamelyik jelszóval védett tematikus oldalhoz, hogy meggyőződhessen szolgáltatásuk minőségéről.


Vissza a nyitóoldalra


Adatkezelés és Jognyilatkozat :: Copyright 2003-2018. ECO-Invest Kft.