Budapest XIII., Váci út 177.
Levélcím: 1550 Budapest, Pf. 48
info @ eco-invest.hu

Telefon: (1) 239-2765
Fax: (1) 239-6388


Küldetésünk: megrendelőink tájékoztatása a jogszabályok változásairól       Kedves Látogatónk!Örömmel köszöntjük az ECO-Invest Kft. honlapján! Cégünk 1997-ban alakult az alapító, Zachár János korábbi vállalkozásának átalakulásával. A jogelőd tevékenységei közül átvette a Hármaskönyv Kiadó kiadványainak értékesítését, majd később tulajdonrészt is vásároltunk a kiadóból.

A változáskövetéssel kiadott, csak elektronikus könyv formájában terjesztett jogszabálygyűjtemények forgalmazása kiegészült kézikönyvek, módszertani útmutatók és egyéb dokumentációk értékesítésével. Partnereink kiadványainak viszonteladásával is foglalkoztunk.

Referenciaként több mint félezer jogszabálygyűjtemény előfizetőt tudunk megnevezni, melyek között a gazdálkodó szervezeteken - gyártó, szolgáltató, kereskedelmi és tanácsadó cégek - kívül közép- és felsőfokú oktatási, hatósági, önkormányzati, tudományos intézmények, szakértők is vannak. Egyéb kiadványaink vevőlistája meghaladja a több ezret.

2005 óta az alapító testvére, Zachár Zoltán is erősítette a vállalkozást, aki mérnök-közgazdász végzettségével és több éves, nagyvállalatoknál szerzett felsővezetői tapasztalatával járul hozzá eredményes tevékenységünkhöz. Az ő vezetésével fejlesztettük ki és vezettük be a piacon a Gépmester Karbantartási Szoftvercsaládot, amelyet már sok tucat vállalat használ. Továbbá az ő hatáskörébe tartozott a gépkönyvekkel kapcsolatos műszaki-üzleti tevékenységünk is.

2008-ban indítottuk be vállalkozásunk legújabb üzletágát, lakosságnak értékesítünk mindent, amire a cukorbetegnek szüksége van, a Cukorbetegek Boltjában.

2010-ben kezdtük meg az on-line jogszabály-gyűjteményünk működtetését, a Hatályos Metrológiai Jogszabályok Gyűjteményét.

2011-ben átszerveztük vállalkozásunkat, Zachár Zoltán az ECO-Logic Mérnökiroda Kft.-ben folytatta a műszaki dokumentációs és Gépmester szoftvercsalád fejlesztési tevékenységet.

2012-ben beindítottuk új szolgáltatásunkat, a tematikus jogszabályváltozás-figyelési szolgáltatást.

2013-ban beindítottunk még egy új szolgáltatást, az egyedi, megrendelőre szabott jogszabályváltozás-figyelési szolgáltatást, akár a jogszabályok idegen nyelvű kivonatolásával is.

2014-ben már nem adtuk ki a lemeztörvénytárak újraszerkesztett kiadásait, minden jogszabályváltozás-figyelési szolgáltatást interneten, akár okostelefonnal is igénybe vehetően nyújtunk. Új tevékenységként pedig megkezdtük a jogszabály elemzést, paragrafus szintű megfeleltetést.

Meggyőződésünk, hogy cégünk sikerének és egyben jövőjének kulcsa vevőink meghallgatása, és elvárásaik szerinti rugalmas kiszolgálása!


Zachár János

alapító ügyvezető igazgató

Környezetvédelmi lemeztörvénytárunk 10 éves jubileuma alkalmából 2006. szeptember 15-én ünnepi megemlékezést tartottunk. Részletek...


Vissza a nyitóoldalra

Adatkezelés és Jognyilatkozat :: Copyright 2003-2018. ECO-Invest Kft.